#CasaBună

de Bianca Stefania Băluță
Adauga la favorite
1018
vizualizari
950 lei
din 1,000 lei
București,

Initiator proiect

1 proiect

24 și super recunoscătoare. Recunoscătoare pentru cum am crescut, pentru tribul meu, pentru curaj, pentru bunătate, pentru toți oamenii de la care învăț, pentru prietenii, pentru toate inițiativele din România, pentru încredere și chiar pentru fricile cu care învăț să dansez permanent. Și ar mai fi 1000 de oameni și lucruri pentru care simt asta.

Și nu, nu am nevoie de nimic material. Ci de puțin cadou cu praf de magie sau de prințese pentru cele de mai sus.

Și îl putem face noi, sau cel puțin putem contribui. 

Anul acesta îmi donez ziua de naștere pentru o cauză tare nobilă, pentru cel care face #Româniameabună. Pentru #CasaBună, o casă pe care Valeriu Nicolae o pregătește pentru educația copiilor din Ferentari.

De ce cred în asta? Pentru că mi-am dat seama că uneori iau totul for granted și că normalitatea mea uneori nu e acceași pentru toți și nu e corect. Mai e un motiv: pentru că e nevoie:)

Tare m-aș bucura ca de ziua mea să primesc cadouri sub formă de doze de fericire că putem contribui la cauza asta de #bunătate.

PS 1: Fotografia am furat-o cu bune intențiid e la Valeriu.
PS 2: Conform funcționării platformei, am reușit doar să pun contul meu pentru donații, urmând ca mai apoi să transfer banii către #CasaBună.