Donezi Alerg Pentru Tine

de Robert Daniel Cadar
Adauga la favorite
774
vizualizari
15,921 lei
din 80,000 lei
Brașov,

Initiator proiect

4 proiecte

#DoneziAlergPentruTine

Peste un an de zile de cand Robert lupta pentru viata, 3 interventii chirurgicale si 33 de sedinte de radioterapie. Este povestea lui Robert, un alergator amator care a sustinut cu bunatate multe proiecte prin voluntariat si acum are la randul lui nevoie de ajutor.

Se lupta cu o forma rara de cancer, melamon de mucoasa bucala, a invins 7 mestastaze cerebrale doar cu dorinta de a trai si optimismul lui, iar acum este sub tratament de mono imunoterapie de 2 ori pe luna.

Incearca sa se adauge la tratament un medicament care nu este momentan decontat in Romania de serviicile de sanatate. Costurile acestui tratament sunt estimate intre 20.000 si 80.000 de euro, Robert incearca sa stranga suma minima pentru a avea acces la acest medicament. Acest medicament ar trebui administrat cat mai curand alaturi de tratamentul actual, de aceea Robert incearca sa stranga suma necesara in maxim 3 luni!

In acest scop a lansat o campanie de strangere de fonduri unde alearga impreuna cu cei din jurul lui (fundraiseri alergatori) pentru fiecare donatie de 25 lei pentru un kilometru. Poti sprijina aceasta campanie fie prin o donatie pe platforma sau direct pe unul din conturile lui bancare.

Nu ai timp sa faci miscare, cunosti pe cineva in jurul tau care vrea sa faca miscare si este dispus sa doneze pentru ca Robert sau unul din fundraiserii lui sa alerge pentru aceea persoana? Doneaza !

* Robert alearga de 2-3 ori pe saptamana distante mici la un ritm moderat cu acordul medicilor, aceste alergari fiind un plus la starea lui de sanatate!

* In momentul de fata cauza lui a devenit cauza sociabila la, Maratonul International Cluj din 15 aprilie 2018, Semimaratonul Bucurestiului din 14 mai 2018 si Maratonul International Bucuresti din 14 octombrie 2018, iar in 27 ianuarie 2018 peste 800 de alergatori au alergat pentru Robert la Semimaraton Gerar dupa ce organizatorii l-au declarat pe Robert ca fiind ambasadorul evenimentului in acest an.

Mai multe detalii despre cazul lui Robert puteti gasi pe robertcadar/alerg.

Poti urmari campania in retelele sociale prin hashtag-ul #doneziAlergPentruTine !