BIANCA ARE NEVOIE DE NOI!

de George Ifrim
Adauga la favorite
3175
vizualizari
2,584 lei
din 160,000 lei
Galați,

Initiator proiect

1 proiect

                   Numele ei este Bianca Andreea Ifrim, și este un copil de 7 ani plin de energie, isteț, cu o dorință imensă de a reuși orice își propune. Întâmpină mari dificultăți însă cu cel mai măreț vis al ei și anume acela de a putea merge ca ceilalți. Credeați că e vorba de mai mult? Ei bine, nu! Bianca vrea doar să poată avea un mers normal prin viață.

                    Ea este elevă în clasa pregătitoare la Liceul Teoretic Mircea Eliade din Galați. Este mereu cu zâmbetul pe buze și asteaptă cu speranță și nerăbdare ziua în care totul se va rezolva și pentru ea.

                    Problema medicală a Biancăi nu a putut fi depistată pe timpul sarcinii, dar imediat după naștere, părinții aveau să descopere că urmează o luptă crâncenă pentru un copil născut cu o malformație congenitală de femur stâng ce nu-și va găsi rezolvarea în sistemul medical din România, întrucât nu există tehnologia necesară. Diagnosticul oficial este „aplazie a jumătății superioare a femurului stâng”, diagnostic vinovat de o copilărie chinuită lipsită de bucuria mersului, alergatului și a jucatului fără grijă. Pentru a putea face măcăr un pic din toate aceste lucruri indispensabile oricărui om, fetița a fost dependentă de purtarea unor proteze, pe care a tot trebuit să le schimbe odată cu creșterea.

                   După ani de căutări și nopți nedormite, părinții află că Bianca ar putea redeveni un copil normal cu ajutorul a 4 operații ce s-ar putea realiza în Turcia, prima ajungând la un cost estimativ de 35.000 de $. Împreună cu celelalte 3 operații, suma pare a fi de neatins...Dar dacă putem face imposibilul posibil...căci ce poate fi mai greu decât întrebările: Mie când îmi crește piciorul așa cum au ceilalți copii? Eu când o să fiu un copil normal? De ce nu mă pot vindeca?”

Haideți să dăm uitării aceste întrebări pe care nu ar trebui să și le pună nimeni, cu atât mai puțin un suflet de 7 ani!

Împreună putem îndeplini visul Biancăi Ifrim! Împreună putem face primul pas către viața normală a acestui copil încercând să strângem suma necesară operațiilor!

Orice donație poate pune această fetiță pe picioare! VĂ MULȚUMIM ENORM!