Be You 3x3 Challenge 2017

de Adrian Miloiu
Adauga la favorite
633
vizualizari
0 lei
din 10,000 lei
Târgoviște, Județul Dâmbovița
Initiator proiect
7 proiecte
ONG
ONG profil verificat

Asociația Be You este o organizație apolitică, nonguvernamentală și non profit care se adresează tinerilor și stimulează dezvoltarea personală a acestora prin artă, cultură, educație, sport și creativitate. Suntem o organizație tânără și dinamică, cu un rol asumat foarte bine definit și cu o puternică motivație de a-și aduce aportul la dezvoltarea tinerei generații. În primele 18 luni de activitate am desfășurat mai mult de un proiect pe lună, ca medie cu  peste 2000 de beneficiari direcți în evenimentele noastre educaționale, cultural-artistice și sportive desfășurate în România, Polonia, Belgia, Irlanda, Turcia, Italia și Portugalia. La sfârșitul anului trecut Asociația Be You a primit în cadrul Galei de Tineret Târgoviște 2016 premiul pentru Susținerea și promovarea activității de tineret și premiul pentru Implicare civică, iar în anul 2017 am fost desemnați de către Parlamentul European prin colega noastră, Ilona Balint, Promotori pentru Democrație Europeană 2017. Detalii pe www.beyou.ml.

De asemenea, ne bucurăm de o mare vizibilitate online, fapt dovedit de locul 15 ocupat în topul ONG România conform trafic.ro. Un rol important în promovarea proiectelor noastre și implicit în promovarea sponsorilor noștri îl are Grantul Google Adwords în valoare de 10.000$ pe lună, grant pus la dispoziție de compania Google pe toată durata de viață a asociației pentru promovare online prin campanii AdWords a evenimentelor.

În perioada 1 iulie -15 august organizăm o serie de evenimente sportive, cultural-artistice și de educație non-formală reunite în proiectul  Be You 3x3 Challenge 2017:

  • 19-27 iulie - proiectul internațional ”Human Rights for You and Me” prin care 4 tineri din zona rurală, cu diverse obstacole sociale și economice vor participa însoțiți de un lider de tineret al asociației noastre într-un schimb de tineret în Soure, Portugalia alături de tineri de vârsta lor din Portugalia, Cehia, Spania și Italia.
  • 28-30 iulie - Turneul oficial de baschet 3x3 sub egida Federației Internaționale de Baschet (FIBA) la care vor fi prezenți nume mari al baschetului românesc și internațional, alături de niște adevărați luptători - baschetbaliștii în scaun rulant.
  • Ediția din acest an este una specială, baschetul 3x3 devenind SPORT OLIMPIC.
  • 28 iulie -15 august – organizarea a  4 ateliere de educație non-formală prin care continuăm să abordăm probleme de actualitate ale societății precum sedentarismul, discursul instigator la ură, radicalizarea și xenofobia prin exemplul sportului, al dialogului intercultural, prin promovarea unui stil de viață sănătos, promovarea socializării directe și a activităților recreative în aer liber. Atelierele vor fi coordonate de traineri și lucrători de tineret cu o vastă experiență internațională alături de invitați din cadrul FIBA, FRB, personalități ale sportului și ale societății civile.
  • 28-30 iulie - Festivalul de cultură urbană  Street Made prin care promovăm tineri talentați din cele 7 arte se va desfășura în paralel cu turneul de baschet, după formatul dezvoltat cu succes de FIBA și care a făcut din baschetul 3x3 un adevărat spectacol https://goo.gl/0M6bRm.

Toate acțiunile sunt gândite să se completeze și să formeze un întreg, astfel, sportul, manifestarea artistică și educația non-formală își dau mâna pentru un eveniment spectacol, gândit de tineri pentru tineri, dedicat dezvoltării acestora oferind repere pozitive și susținere.

Pentru ca acest eveniment să se desfăşoare la cote de exigenţă specifice unor standarde ridicate vă rugăm să ne sprijiniţi şi să vă aduceţi aportul la succesul acestuia prin care imaginea companiei dumneavoastră va avea de câştigat.

De asemenea, încurajăm donațiile persoanelor fizice pentru că indiferent cît de mică sau mare este susținerea din punct de vedere financiar, să vezi că sunt oameni alături de tine...e cea mai mare încurajare.

CUM NE PUTEŢI AJUTA?

Pentru buna desfăşurare a evenimentului nostru, compania dumneavoastră poate interveni cu o sponsorizare în bani sau diverse servicii (atașăm bugetul proiectului prezentei solicitări). Dacă aveți alte propuneri suntem deschiși să colaborăm.

Considerăm că necesităţile noastre se pliază pe posibilităţile dumneavoastră de marketing, drept pentru care vă propunem acest parteneriat.

CÂTEVA MOTIVE PENTRU A NE SPRIJINI:

  1. Promovăm imaginea şi mesajul companiei prin materialele noastre publicitare: pliante, afişe, bannere, tricouri, echipament de joc, etc., comunicate de presă, conferințe de presă și în mediul online pe site-ul asociației noastre, site-ul FIBA, rețelele de socializare ale asociației, mediatizare susținută prin promovare AdWords și spoturi publicitare. De asemenea, la eveniment vor fi prezente televiziuni centrale și locale;
  2. Evenimentele vor avea peste 500 de participanți și peste 3000 de spectatori;
  3. Promovăm compania şi implicarea acesteia în desfășurarea turneului, scoțând în evidență responsabilitatea socială de care dați dovadă;
  4. Promovăm imaginea companiei dumneavoastră în cadrul evenimentului şi întărim statutul acesteia având în vedere că vor fi prezenți și invitați de peste hotare;
  5. Sponsorizarea făcută poate fi dedusă din impozitul pe profit pe care l-ar plăti compania dumneavoastră la stat şi în anii următori celui în care ați făcut sponsorizarea. Detalii la: https://goo.gl/Har73M

În speranţa că organizarea acestui eveniment de noi a reuşit să vă stârnească interesul vă rugăm să ne transmiteți răspunsul dumneavoastră cât mai repede, pentru a finaliza materialele de promovare care vor include şi imaginea companiei dumneavoastră.

Adrian Miloiu

Președinte Asociația Be You