Alerg pentru Cristi! #Cristimergemaideparte

de Petre Vlad Irimie
Adauga la favorite
4755
vizualizari
4,671 lei
din 3,000 lei
Urziceni, Ialomita

Initiator proiect

1 proiect

Salut,

Numele meu este Vlad Irimie si pe 15 septembrie voi alerga la Transmaraton, cursa de 21 km (semimaraton), pentru a-l ajuta pe varul meu, Cristi Anton, sa mearga din nou.

In urma unui accident pe care l-a suferit pe data de 11 iunie, Cristi si-a pierdut piciorul drept, la numai 25 de ani. Pentru a-si putea recapata pe deplin controlul asupra activitatilor zilnice, varul meu are nevoie de o proteza foarte costisitoare din punct de vedere financiar, pe care, noi, toti cei apropiati lui, suntem bineinteles hotarati sa-l ajutam sa o obtina.

Pentru ca vreau ca Cristi sa mearga mai departe, imi doresc ca prin intermediul semimaratonului pe care il voi alerga sa strang suma de 3000 lei, o mica parte din totalul necesar pentru cumpararea unei proteze de picior.

Mai ales dupa ce am vazut cat de multi oameni sunt alaturi de varul meu, sunt increzator ca, atat prin acest demers, cat si prin alte eforturi, vom reusi intr-un timp cat mai scurt sa putem obtine banii necesari.

Va multumesc si contez pe sprijinul vostru!

 • 30/07
  2019
  1

  Salut,

  Vreau in primul rand sa va multumesc pentru ca, dupa doar trei zile de campanie, am strans impreuna peste jumatate din suma pe care am stabilit-o ca obiectiv in acest demers., 1770 de vizualizari si sute de mesaje de incurajare. Toate acestea insemna foarte mult pentru noi si contam in continuare pe solidaritatea voastra.

  Totodata, doresc sa va reamintesc faptul ca suma pe care mi-am propus sa o strang reprezinta doar o mica parte din intreaga suma de care Cristi are nevoie pentru achizitionarea unei proteze de picior. Aceasta se poate ridica pana la cateva sute de mii de lei (zeci de mii de euro). Astfel, este important de stiut faptul ca orice leu adunat in plus fata de obiectivul meu este mai mult decat bine-venit pentru cauza noastra.

  Intre timp, cu optimismul care il caracterizeaza, Cristian a facut prima vizita la clinica de protezare pentru a afla mai multe despre lungul drum pe care trebuie sa il parcurga pentru recuperare si protezare.

  Va suntem recunoscatori si apreciem sincer ajutorul vostru!