Alerg împotriva cancerului, tu ce scuză ai?

de Robert Daniel Cadar
Adauga la favorite
5057
vizualizari
550 lei
din 10,000 lei
Cluj-Napoca, Județul Cluj

Initiator proiect

4 proiecte

 

Pe scurt, in aceasta primavara implinesc doi ani de cand alerg si o sa sarbatoresc, in ciuda unei forme rare de cancer cu care m-am luptat fara sa stiu. In decembrie am aflat cat de avansata era tumora care crescuse asimptomatic.

Operatia de extirpare a tumorii a durat 8 ore, o operatie dificila care m-a scapat de aceasta, totul datorita profesionalismului Conf. Dr. Horatiu Rotar si al echipei sale de la Compartimentul de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala din Cluj-Napoca.

Dupa operatie au urmat doua saptamani in care am ramas internat la clinica din Cluj, am cunoscut aproape toata echipa de acolo, m-am simtit ca intr-o familie, inconjurat de grija lor pentru pacienti.

Doua saptamani in familia aceasta, care m-a tratat cu zambetul pe chip, m-a incurajat in fiecare zi sa revin la viata cu amabilitatea lor, in acest spital de stat am intalnit normalitatea care ar trebui sa existe in spitalele din toata tara.

Din respect pentru ei, pe data de 9 aprilie 2017, vreau sa alerg cu un tricou personalizat cu numele lor la Maratonul International al Clujului. Ma antrenez si acum pentru acest lucru, chiar daca, in aceasta perioada, fac sedinte de radioterapie.

Asta nu e tot, in perioada de spitalizare am observat bunul management si curatenia din acest spital, lucruri pe care rar le intalnesti la un spital de stat din Romania, dar in acelasi timp si instrumentarul medical invechit si de multe ori deteriorat, de care dispune spitalul. Acest instrumentar ar trebui inlocuit si completat, tot pentru binele pacientilor pe care aceasta clinica ii trateaza. Iar aici intru eu in joc.

Vreau sa alerg la Cluj si sa strang cativa banuti pentru a completa instrumentarul medical de care dispune Compartimentul de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala din Cluj. Stiu ca alaturi de mine putem da o mana de ajutor, putem arata ca ne pasa. Impreuna cu echipa acestui spital, care sunt un exemplu pentru Romania, sa aratam ca se poate si mai bine!

Este o campanie de suflet, prima din urmatoarele ce vor veni. Chiar si acum cand ma lupt inca cu aceasta forma rara de cancer, nu pot sa stau indiferent. Orice ajutor conteaza, o redistribuire, un mail, un sms, o donatie cat de mica.

Ar fi ideal ca o firma sa se implice in aceasta cauza alaturi de mine, puteti da mesajul mai departe, noi ne vedem la start pe 9 aprilie in Cluj. Eu alerg impotriva cancerului, tu ce scuza ai?

Ps. Pentru sumele mai mari de 1.000 de lei se poate descarca/primi contract de sponsorizare direct de pe platforma.