Alaturi de Vicki

de Melinda Gal
Adauga la favorite
2118
vizualizari
68 lei
din 45,000 lei
Cluj Napoca,

Initiator proiect

1 proiect

 Fiica mea, Vicktoria, s-a nascut la termen,cu lipsa de oxigen,scor apgar,9; 4,300 gr.,58 cm,la Gine 1 ,Cluj Napoca,in data de 16.06.2012.

Totul părea normal,am nascut fara complicatii,am observat insa la vârsta de după  2 ani , că e foarte instabilă,cădea instant si foarre des.Câteva cuvinte spunea,nu mi se părea suspect atunci că era alta cauza.

La  6 ani jumate inca nu vorbește,merge doar cu ajutorul nostru sustinut si atentia ei practic lipsește.

Diagnosticat cu:

1.Parapareză flască asimetrică

2.Retard psihomotor

3.Retard mediu Q=40

4.Retard grav al limbajului expresiv

5.Strabism AO convergent

6.Agitatie psihomotorie (expr. pe dreapta)

Avem nevoie inca de ajutor.

In noiembrie 2018,cu ajutorul asociatiei"Salveaza o inima",propriul facebook fundraising,am efectuat 2 celule stem,cat si 15 fizioterapii,costul total fiind de 22550 euro.Intorsi  in tara,am inceput kinetoterapiile la Centrul"Anamaria",Hunedoara,oxigenoterapia la Livezeni ,Mures,aproape in fiecare luna ne intoarcem la Centrul Anamaria si in Cluj Napoca facem terapii la "Un zambet cu Mira".In 5 Mai avem programata delfinoterapia in Ucraina,2 saptamani,costul fiind de 2500 euro,banii  de care dispunem,cât si terapii pe cateva luni inca.

Costul terapiilor aunt foarte costisitoare,se ridica lunar la 2500-4000 Ron.Depinde de terapiile pe care le facem.

Vă multumim pentru fiecare ajutor acordat pentru Vicktoria,pentru noi,conteaza foarte mult,enorm pentru a continua aceste terapii.Prin terapiile facute pana in prezent,am avut si progress la umblat,nu mai  cade,este mai receptiva si incearca sa invete lucruri noi.

Ne dorim  sa continuam ,sa nu renuntam.Multumim oanenilor care vor dori sa ne sustina.

Copiii speciali au nevoie de ajutor,de sprijin de  la oameni.

Daca vreti as ajutati,Vicki vă multumeste☺️Cand sunt bolnavi si au nevoie de ajutorul oamenilor.

In cazul firmelor,exista posibilitatea incheierii unui contract de spinsorizare direct cu centrul "Annamaria",specificare,Nistor Vicktoria Maria,sustinerea terapiilor de recuperare,nr.contact 0724274239.In acest fel,sumele sponsorizate se scad din impozitul pe profit datorat statului,fara a afecta in vreun fel profitul realizat.Asociatia  este acreditata si licentiata.

sricât de mica contributia noua ne este de mare ajutor.

Noi multumim pentru fiecare ajutor primit.Ne zbatem pentru o viata normala in lupta cu sistemul nostru,unde orice se se plateste. 

 • 01/05
  2019
  4

  Ca o mama, o mama disperata, va rog, va implor sa va alaturati suferintei mele si sa-mi dati o mana de ajutor. Toata fericirea mea consta in a-l vedea pe fiica  mea ca se poate descurca singur, ca va putea vorbi si ca va stii sa-si poarta singur de grija atunci cand va fii adult si cand eu nu o sa mai fiu fizic langa el.

  Am nevoie de ajutorul vostru, fiecăruia  am început o lupta acum 6 luni de zile, vrem sa nu abandonam lupta, va rog sa ne fiți alături. Mulțumim din suflet 

   

  Va multumim din suflet !

 • 21/04
  2019
  3

  Va mulțumesc pentru fiecare distribuire și ajutor contează enorm pentru noi. Invitați prieteni și distribuiți. 

 • 10/04
  2019
  2
 • 10/04
  2019
  1

  Multumim tuturor care ne distribuie cauza. Multă sănătate va dorim