Alături de scriitorul Rafael Iacob

de Mihaela Sipos
Adauga la favorite
813
vizualizari
70 lei
din 10,000 lei
Cluj,

Initiator proiect

2 proiecte

Rafael Iacob luptă zilnic pentru viața sa.

În urmă cu cinci ani, de la un sportiv de performanță Rafael a ajuns să fie imobilizat la pat, cu dureri cumplite. A fost diagnosticat cu Scleroza multiplă. Din păcate tratamentul medicamentos nu a ajutat la îmbunătățirea stării sale de sănătate. În același timp, analizele au iesit pozitive la boala Lyme si toxoplazmoză.

Cu toate acestea, a dus la bun sfârșit romanul Perfect incomplet.

Ce facem cu fondurile strânse

Noi, cei de la Editura Berg, ne dorim să publicăm romanul său Perfect incomplet, pentru a-l ajuta să treacă peste perioada dificilă din viața sa și să-și continue tratamentele.

Încasările vor acoperi costul publicării, iar restul banilor vor fi direcționați în totalitate către Rafael, pentru a-l ajuta să continue tratamentele.

 

Când vei primi cartea

Imediat ce aceasta sosește din tipar, la 1 februarie 2019, estimam noi.

Ce poți face

Implică-te și precomandă cartea, sau donează în contul autorului:

RO24BTRLRONCRT0093947702 - cont LEI, deschis la Banca Transilvania, pe numele lui Iacob Rafael Daniel.

 

De asemenea, poți dona 10 eur prin SMS.

Atenție, donația (in cont sau SMS) nu include precomanda cărții.

 

Perfect incomplet

Crezi in soarta si destin? Nedorit de mama, un copil aparent normal are parte doar de dragostea si indrumarea bunicii. Dar ce se intampla in momentul in care aceasta moare? Se vede nevoit sa infrunte fiecare obstacol singur. Paseste pe carari necunoscute si periculoase. Inzestrat cu o inteligenta iesita din comun, tanarul adolescent ajunge totusi intr-o situatie care l-ar putea costa viata. Luandu-si puterea de la Sursa, continua sa infrunte dificultatile si sa-si asculte inima, lasand ratiunea intr-o stare latenta. Oare va proceda corect? Un baiat, doua iubiri, o destinatie si o solutie.

„Ei… rămâneau perfect străini, dar o știa în siguranță. Respirând în eternitate, spre așteptarea unei șoapte a speranței din partea ei, el putea rămâne… perfect incomplet.”

 

Pentru orice întrebări legate de această campanie puteți contacta Editura Berg, pe adresa de e-mail: redactia@edituraberg.ro.

  • 20/12
    2018
    1
    Perfect incomplet este o lectie de viata pe care nu multi o vor putea intelege. Daca te hotarasti sa intri in aceasta lume, va trebui sa iti lasi mintea in spatele paginilor. In roman este vorba despre emotie, greseli, suferinta, durere si vindecare. Logica nu te va ajuta sa intelegi ce se petrece, ci vei fi nevoit sa iti deschizi inima pentru a simti tot ceea ce autorul a dorit sa iti transmita.