ALATURI DE ANDREEA INVINGEM LEUCEMIA

de RADULESCU MIHAELA
Adauga la favorite
2248
vizualizari
300 lei
din 100,000 lei
braila,
Initiator proiect
5 proiecte
ONG
ONG profil incomplet

 

Se numește Andreea Popescu , are 12 ani  si este diagnosticata cu Leucemie Acuta Limfoblastica cu celule T ( LAL -ProT ) cu afectarea Sistemului Nervos Central si Limfom Leucemizat in zona plamanilor de 11 cm.

Andreea suferă de o formă de leucemie agresivă iar tratamentul cu citostatice în România a fost întrerupt pentru că a apărut pneumonia cauzată de stafilococul auriu prezent in spital. A fost operată de trei ori la plămâni iar starea ei nu permite să aștepte ca sistemul medical din România sa inventeze o poveste mai bună pentru ea, cât timp spitalul nu are nici măcar citostaticele necesare care au fost cumpărate de părinți de la capătul Pământului, dar are din plin stafilococi si bacterii.
Pentru că Andreea era o fetită cu părul lung si ondulat până la mijloc, nu e important să o vedeti înainte si după chimioterapie decât cu ochii sufletului, si vă va cutremura și așa, gândul, că in locul ei poate fi fiul sau fiica, nepotul sau nepoata, copilul unor prieteni sau pur si simplu orice copil din aceasta țară. 

In acest moment Andreea este in Italia , iar Spitalul Meyer a estimat costul transplantului la 80000 euro.

Andreea mai are nevoie de 35000 euro. Impreuna putem sa o smulgem pe Andreea din acest vis urat si sa o aducem acasa langa fratiorul ei.