Ajutor pentru Adriana Pavel

de Ionut Cristian Margarit
Adauga la favorite
20213
vizualizari
3,361 lei
din 100,000 lei
București,

Initiator proiect

2 proiecte

 

În urmă cu 5 luni, Adriana Iuliana Pavel, o tanară de doar 24 de ani, din Bucureṣti a aflat că viata ei avea să se schimbe, că boala nu tine cont de varstă, ci mai degrabă apartine hazardului. Distruge vise si speranţe.

Adriana a fost diagnosticată cu o formă rară de cancer, cancer de limbă (neoplasm limbă).

A fost operată, a făcut 35 sedinte de radioterapie, acum urmând sedinţele de chimioterapie. Se pare insă că boala se cam " incăpatanează" si nu vrea să raspundă la tratamentele administrate. Medicii din Romania nu i-au oferit mari sanse. Ca de obicei. Dar noi vrem să facem tot ce ne stă in puteri pentru a o ajuta. O mâna de ajutor a venit de la o clinică din Hamburg, Germania, iar alta din Turcia, de la Clinica Anadolu. Bineinteles că acest ajutor necesită finantare si din păcate posibilitătile financiare ale Adrianei nu ii pot permite acest lucru.
Ea speră totusi ca va ajunge acolo, iar noi stim ca impreuna o putem ajuta să strangă suma de 20.000 € necesară pentru interventie si tratament, care ii poate salva viata.
Din păcate insă, boala avansează rapid si timpul este limitat. Avem doar doua săptamani la dispozitie.

Nu ne putem controla destinul, nu ne putem cumpăra viata si cu sigurantă nu vom reusi să oprim moartea: dar putem fi uniti si sa dam o mană de ajutor, acum si aici.


Orice contribuție este binevenită. Oricat de mica ati considera ca este aceasta, pentru Adriana este deosebit de importanta. Ii poate salva viata!


Cei care vor sa contribuie, pot face donații în contul bancar:


Unicredit Bank – Sucursala Bucur Obor

IBAN: RO87 BACX 0000 0014 2840 3000 ( cont deschis in lei)
Nume titular: Pavel Adriana Iuliana

Cod SWIFT: BACXROBU
Cod BIC: BACX

sau

DONATIE PRIN SMS: 10 EURO

Trimite 'sprijina    1108    numele tau' la

Orange: 7560

Vodafone: 7410

Fie ca donezi, fie ca inviți prieteni sa cunoască aces caz, fie ca distribui pe facebook, te poti alatura luptei Adrianei, luptei noastre! Fiecare zi conteaza!

https://www.facebook.com/ajutorpentruadriana

https://ajutorpentruadriana.blogspot.com/

 Pentru mai multe detalii puteti apela si la 0724215907 - Irina Soare.

 • 25/07
  2018
  3

  Dragi prieteni, aceasta campanie s-a terminat si dorim sa va multumim tuturor pentru ajutorul acordat Adrianei, fie prin donatii, fie prin promovarea acestei cauze!

  Din pacate, deoarece nu ne-am indeplinit obiectivul propus, va trebui sa continuam strangerea de fonduri pentru Adriana.

  De aceea am redeschis o noua campanie, unde puteti contribui sau pe care va rugam sa o promovati printre cunoscutii dumneavoastra.

  https://oameni.sprijina.ro/cauze/impreunapentruadriana

  De asemenea, in data de 14 august 2018, daca sunteti in Bucuresti sunteti invitati la o frumoasa piesa de teatru organizata in vederea strangerii de fonduri pentru Adriana

  https://www.facebook.com/events/197488907597762/

  Va multumim inca o data si Dumnezeu sa va rasplateasca pentru bunatatea aratata!

   

 • 27/06
  2018
  2

  Dragi prieteni,  Ultimele vesti primite de la Clinica Medicana din Istanbul sunt imbucuratoare. Se pare că Adriana raspunde bine la medicatie. Este sub tratament, dar va mai sta pana sambata, cand i se va administra o doza suplimentara (in afara schemei). Va trebui sa revina pentru continuarea terapiei peste 2 saptamani. Dumnezeu sa o ajute! Multumim tuturor pentru ajutor!

   

  Puteți sprijini in continuare cursa pentru viață a Adrianei prin următoarele metode:

  • prin campania inițiată  pe Facebook
  • prin SMS (10€)  Trimite ‘’sprijina 1108 numele tau’’ la numerele – Orange: 7560  sau   Vodafone: 7410 
  • folosind un Card bancar   unde poți opta pentru o  orice sumă dorești
  •  pe contul de paypal : paypal.me/CIMargarit
  •  în contul in Lei deschis la Unicredit Bank – Sucursala Bucur Obor pe numele Pavel Adriana Iuliana– Cont IBAN RO87 BACX 0000 0014 2840 3000 
  •  în contul de Euro IBAN RO21BACX0000001674066000 (Cod SWIFT: BACXROBU) deschis la Unicredit Bank pe numele Pavel Florentina
  • în contul in Lire deschis in UK:   Sort code: 40-43-65  Account number: 10163643   Deținător cont: Oana Marin
 • 21/06
  2018
  1

  Dragi prieteni,

  Cu ajutorul unor oameni cu inima mare, Adriana a reusit sa ajunga in Turcia pentru investigatii si evaluarea situatiei. Din pacate vestile sunt foarte, foarte proaste. Situatia se agraveaza de la o zi la alta. Se incearca o varianta de chimioterapie foarte puternica, dar si foarte riscanta. Insa s-ar putea sa fie ultima solutie, asa ca trebuie urmata. Dar ca si cum nu ar fi fost suficiente toate aceste probleme, lipsa banilor face imposibila inceperea de urgenta a tratamentului.

  Pretul pentru o cura este de 3.550 Euro şi include: medicamentele pentru chimioterapie, internarea pentru 5 zile, analizele medicale, şi urmarirea medicala zilnica. Trebuiesc facute minim 6 astfel de cure. Recomandarea medicilor a fost insa ca tratamentul sa inceapa in 1 - 2 zile.

  Daca puteti, va rugam sa faceti un efort financiar, oricat de mic, astfel incat sa putem sa-i acordam Adrianei o sansa la viata! In situatia de fata, fiecare leu si fiecare secunda sunt extrem de pretioase!

  Puteti face donatii in contul RO87 BACX 0000 0014 2840 3000 ( cont deschis in lei la Unicredit Bank – Sucursala Bucur Obor) - nume titular: Pavel Adriana Iuliana SAU prin SMS trimitand mesajul 'sprijina 1108 numele tau' la nr 7560 din reteaua Orange sau 7410 din reteaua Vodafone SAU prin plata cu Cardul pe pagina https://oameni.sprijina.ro/contributie/ajutorpentruadriana…#

  Dumnezeu sa va ajute!????????