AJUTOR PENTRU MARIA

de Vasile Vlasin
Adauga la favorite
2644
vizualizari
800 lei
din 120,000 lei
Mangalia, Județul Constanța
Initiator proiect
13 proiecte
ONG
ONG profil verificat

Declaratia mamei Mariei:

"Maria s-a nascut la un an dupa ce am ingropat primul meu copil si din prima zi a primit un diagnostic greu de dus - paralizie cerebrala (centri nervosi paralizati din cauza lipsei oxigenului in timpul nasterii).

Acum are 12 ani si inca foloseste scutec de unica folosinta, inca nu poate mesteca mancarea, inca nu poate alerga. Poate merge doar cu gheata ortopedica dar nu poate vorbi.

In 2008 am fost de doua ori in China - in acest interval a primit 10 implanturi cu celule stem, in urma carora a facut progrese destul de mari. Acum incercam sa-i dam Mariei posibilitatea sa spuna MAMA, sa se poata juca cu Dana, surioara ei mai mica, sa poata mesteca mancarea, sau sa poata merge la toaleta asa cum ar trebui la varsta ei, dar asta nu se poate face decat cu alte celule stem introduse in corpul ei.

Din pacate, nimeni nu ne deconteaza suma de 38.400 de dolari, necesara pentru plata tratamentului in China, la care se adauga cheltuielile de transport, motiv pentru care vom putea face asta doar prin bunavointa oamenilor care afla de noi.

Multumim ca incercati sa ne ajutati."

Detalii suplimentare se pot obtine la telefonul mamei: 0753452770

 

Pana in prezent, familia a primit promisiunea unor donatii in valoare de aproximativ 10.000 de dolari.

Cei care doriti sa o sustineti pe Maria, o puteti face online, aici
sau prin virament sau direct la orice agentie CEC Bank, in conturile:
RO43 CECE MM 2530 RON 0680 875 - cont in lei
RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 - cont in euro - cod BIC (Swift) CECEROBU 
Titular cont: Asociatia pentru Educatie si Caritate - Cod Fiscal 9373178

Societatile comerciale pot face donatii pe baza de Contract de sponsorizare, iar suma donata poate fi dedusa din impozitul pe profit, in cuantum de 20%.