Ajuta echipa de robotica Technogods.

de Ilie Alexandru Budin
Adauga la favorite
2473
vizualizari
8,487 lei
din 5,400 lei
Targu jiu,

Initiator proiect

2 proiecte

Avem nevoie de ajutorul tau pentru a achizitiona piese (din SUA, pentru ca numai de acolo le putem lua) pentru a termina robotul la care lucram pentru concursul de la Bucuresti. Pe langa asta avem nevoie de bani pentru cazare si pentru transport, de aceea am estimat ca suma necesara ar fi undeva in jurul la 5400 lei.

Anul trecut, echipa noastra de robotica, formata din elevi din clasa a 9-a pana in clasa a 12-a, a reusit cea mai buna performanta a unei echipe europene, la etapa finala a concursului de la Detroit SUA, dar pana a ajunge acolo a fost nevoie de foarte mult efort atat din partea mentorilor, cat si din partea eleviilor.

In sezonul al doilea, tema concursului fiind alta, s-a numit Relic Recovery si robotul a trebuit sa indeplineasca noi sarcini cu ajutorul altor mecanisme realizate cu piesele achizitionate, iar echipa a dat dovada de flexibilitate si eficacitate in cadrul etapei regionale a concursului, desfasurata la Timisoara in ziua de 3 martie, unde elevii au ocupat locul 4.

Evenimentul principal s-a desfasurat la nivel national tot in Bucuresti, unde de aceasta data s-au adunat 92 de echipe care s-au luptat pentru titlul de campion. Echipa Technogods a facut parte din alianta castigatoare; fiind una din cele 4 echipe care a obtinut rezultate extraordinare, castigand calificarea la faza mondiala a concursului si o ocazie de a reprezenta Romania in orasul gazda, Detroit, din Michigan, SUA.

In Detroit, echipa Gorjeana a continuat sa surprinda lumea, castigand 8 din 9 meciuri. Aceste victorii au dus echipa in semifinala, clasandu-ne pe locul 4 din 126 de echipe, fiind o performanta nemaiintalnita, deoarece era pentru prima oara cand o echipa din Romania a ajuns atat de departe in competitia internationala.

Din dorinta de a pune Romania in evidenta la campionatul mondial, echipa pe care am ales-o sa ne fie aliata a fost tot din Romania, mai exact Alba Iulia. Drumul nostru s-a oprit din pacate in semifinala dar suntem mandri ca am ajuns pana aici si anul aceasta dorim sa atingem aceasta performanta si de ce nu, sa o intrecem.

Sezonul al treilea, a venit cu o noua tema, Rover Ruckus, care este cel putin la fel de interesanta ca cea de anul trecut, insa o noua tema inseamna un nou robot. Pentru a reusi sa surprindem in continuare lumea, la inceputul acestui sezon am reintregit echipa, acum fiind formata din 8 membri, tineri si pregatiti sa cucereasca lumea in domeniul roboticii, dar pentru asta avem nevoie de foarte mult ajutor.

Pana acum ne-am gandit la ideile ce speram noi sa ne aduca succesul si am inceput sa construim si sa programam diferite prototipuri.

Pentru a putea ajungem cu un robot la forma finala este nevoie de sute, sau chiar mii de ore de munca pe care noi suntem gata sa le oferim, dar un rol foarte important este si factorul financiar. Rugam pe toata lumea care crede ca ne-ar putea ajuta sa ne contacteze cat mai repede cu putinta.

Acum o saptamana echipa noastra s-a calificat la campionatul national castigand premiul II la categoria Motivate Award, dar pentru a ocupa un loc fruntas si la campionatul national avem nevoie de voi pentru ca vrem sa reconstruim robotul. Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a cumpara noi piese pentru robot.

Orice suma cu care ne puteti ajuta este binevenita si apreciem enorm efortul dumneavoastra.

Va multumim din suflet!

 • 08/03
  2019
  1

  Va multumim tuturor pentru ajutorul acordat. Va promitem ca o sa dam tot ce putem ca sa ne intoarcem cu rezultate bune.

  Chiar inseamna mult pentru noi ajutorul vostru si nu ne asteptam la un raspuns atat de pozitiv de la atatia oameni extraordinari.

  Ne putei urmarii evolutia pe pagina noastra de facebook: Technogods. (dati un like si un follow)

  Multumim enorm si va dorim la toti sanatate si fericire.

  Echipa de robotica Technogods.