9.684 de lei pentru o viata de copil

de Vasile Vlasin
Adauga la favorite
10228
vizualizari
8,600 lei
din 9,684 lei
Baia Mare, Județul Maramureș
Initiator proiect
13 proiecte
ONG
ONG profil verificat

URGENTA MAXIMA !!!

Este vorba despre un copil din Baia Mare, care se lupta cu cancerul de 10 ani. Pana in acest moment a fost supus unui numar de 67 (saizecisisapte!!!) de operatii pe creier. Datorita faptului ca ele nu au putut fi facute in Romania toate operatiile au fost facute in Germania. In decursul ultimilor 10 ani aceasta familie a trait, acceptat si a reusit sa continue lupta cu cel mai mare cosmar pe care il poate oferi viata unui parinte.

Timp de 10 ani, la fiecare 6 saptamani a suferit cate o operatie pe creier, cu o durata de la 2 la 7 ore...

Stiu, e aproape imposibil sa va puteti imagina asa ceva!

Si totusi... anul acesta a aparut o raza de speranta. Medicamentul ce opreste tumoarea sa cresca, exista si este aprobat pe piata din Romania si se numeste Syrolimus - Rapamune. Dar aceasta speranta a murit in momentul in care parintilor li s-a comunicat ca medicamentul este compensat numai pacientilor care sunt supusi transplantului renal.

Asadar, singura sansa pentru a continua tratamentul este cumpararea acestuia. Costul total al medicamentului pana la urmatoarea interventie chirurgicala este de 9.684 lei.

Pentru o familie care este devastata emotional si financiar de acest cosmar, e greu de acceptat ca aceasta suma ii poate impiedica sa isi salveze fiul, dupa 10 ani de sacrificii si sperante...

E DRAMATIC ca sanatatea si viata acestui copil costa in momentul de fata 9.684 de lei, bani pe care parintii nu mai au de unde sa-i scoata!

Sa ne imaginam pentru o clipa ca e vorba de copilul nostru... si apoi haideti sa fim #ParintiSalvatori !

Cei care doriti sa il sustineti, o puteti face online, aici
sau prin virament sau depunere directa la orice agentie CEC Bank, in conturile:
RO43 CECE MM 2530 RON 0680 875 - cont in lei
RO90 CECE MM 25 C1 EUR 0680 876 - cont in euro - cod BIC (Swift) CECEROBU 
Titular cont: Asociatia pentru Educatie si Caritate - Cod Fiscal 9373178

Societatile comerciale pot face donatii pe baza de Contract de sponsorizare, iar suma donata poate fi dedusa din impozitul pe profit, in cuantum de 20%.

Pentru informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati telefonic la 0749-93.66.88 sau email: parintisalvatori@yahoo.com

 • 30/07
  2016
  1

  Dragi prieteni,

  avand in vedere raspunsul vostru prompt, suma necesara pentru cumpararea medicamentelor a fost stransa in cateva zile, motiv pentru care am decis sa incheiem aceasta campanie inainte de termenul propus, de 30 de zile.

  Informatii despre aceasta cauza, dar si despre celelalte cauze pe care #ParintiSalvatori le are in grija, puteti gasi urmarind grupul nostru de Facebook: https://www.facebook.com/groups/ParintiSalvatori/

  Va multumesc din suflet si va imbratisez cu drag!

  Vasile Vlasin