6 SUFLETE AU RAMAS FARA CASA

de Florentina Agache
Adauga la favorite
2560
vizualizari
96 lei
din 10,000 lei
Iași,
Initiator proiect
4 proiecte
ONG
ONG profil verificat

APEL UMANITAR!!!

6 Suflete au ramas fara locuinta!

Un batrans in varsta de 55 de ani, impreuna cu cei doi fi ai sai, nora si cei 2 nepoti, au ramas fara locuinta , pe care au intretinut-o, o viata intreaga , in doar cateva ore.Acum, cand iarna se apropie, un foc mistuitor, le-au distrus tot.

Incendiul a avut loc in data de 8 Iunie 2018, proprietari au incercat sa stinga flacarile, dar nu au reusit. Au apelat la serviciul de urgenta, care au ajuns dupa 3 ore si jumatate, dar daunele au fost 100%. Flacarile au izbucnit cel mai probabil de la un scurtcircuit, au precizat reprezentatii ISU.

Au ars toate bunurile, acoperisul, geamurile, usile, obiecte de mobilier, tot ce era in interior, doar grajdul cu animale a fost ferit , in rest am ramas doar cu hainele de pe noi , din casa nu a mai ramas nimic . 

Primaria din sat le-au oferit un sprijin financiar in valoare de 2000 ron, insuficienti dar au fost folositori, au mai imprumutat, si au reusit sa ridice temelia si pereti. 

O campanie de ajutorare de fonduri a fost initiata de Asociatia Stergem o Lacrima, si va rog din suflet oameni cu suflet mare, sa nu ii ignoram. 

Mai au nevoie de acoperis, grinzi, geamuri ,usi, plus imbracaminte si lucruri necesare prin casa. 

Donatiile dvs pot fi facute in contul Asociatiei :

RO26BRDE240SV07856442400- BRD IASI

PayPal:contact@stergemolacrima.ro

Direct la sediul nostru din Nicolina-Cug- sos. Nicolina 88, bloc 1001 sc.c

0760620146