CUM FUNCTIONEAZA

Platforma Sprijina Oameni ofera o modalitate mult mai usoara si mai comoda de a strange fonduri online in scop personal sau pentru o cineva apropiat. Rularea unei campanii de strangere de fonduri este gratuita, deci poti pastra intreaga suma colectata.

Povesteste in detaliu cauza ta!

Din ce motiv iti doresti sa strangi fonduri? Anunta-ti sustinatorii despre importanta impactului pe care il vor putea avea donatiile acordate cauzei tale!

Activeaza-ti comunitatea!

Utilizeaza instrumentele de promovare pentru a-ti activa familia si prietenii, astfel ei putand sa raspandeasca informatii despre cauza ta.

Strange fonduri!

Vom transfera donatiile in contul tau bancar in timp ce tu vei informa sustinatorii tai in legatura scopul atins.

Strange fonduri pentru campania ta cu 0% comision!

Sprijina Oameni este o platforma 100% gratuita. DA, este adevarat, rularea unei campanii de strangeri de fonduri este gratuita, deci vei putea pastra suma in totalitate. CITESTE MAI MULT

Initierea unei cauze este simpla.

Crearea unei campanii pe Sprijina Oameni este foarte intuitiva, modurile de promovare iti raspandesc rapid povestea. Tot procesul dureaza cateva minute.
Echipa noastra dedicata te va sprijini pe toata durata desfasurarii campanile tale. Ei vor fi foarte fericiti sa-ti impartaseasca experienta pe care o au.

Ai nevoie de mai multe date? Consulta sectiunea "Informatii utile" sau contacteaza un reprezentat Sprijina.ro.